ONZE PRODUCTEN

Werkwijze

Een interieuradviseur kan van groot belang zijn voor het complexe proces van verbouwen of kan tot nieuwe inzichten binnen uw huidige woonruimte leiden. RD Design realiseert uw denkbeeldige ruimte, rekening houdend met de indeling, uitvoering en afwerking.

Een volledig project wordt opgedeeld in diverse fases:

De ontwerpfase bestaande uit een (vrijblijvend) intakegesprek, het opstellen van een goed plan van wensen en eisen, ontwerpen op schaal, definitief ontwerp, kleuradvies, raamdecoratie advies inclusief stoffenselectie, verlichtingsplan.

De bouwvoorbereidingsfase inclusief aannemersofferte en de uiteindelijke verbouwing/styling. Het is ook mogelijk deze verschillende fases apart door RD Design uit te laten voeren ter ondersteuning van uw project.

 

Interieuradvies

Welkom in de wereld van RD Design. Ons concept is zeer bijzonder en uniek. RD Design staat garant voor een goed ontwerp, inrichting en zelfs verbouwingen van uw woning of bedrijfspand, waarbij de kleinste details met elkaar in verbinding staan. Deze opties zijn zowel voor bedrijven als particulieren mogelijk.

RD Design geeft u advies dat zich met al de facetten van het vak bezig houdt. Altijd wordt er gezocht naar de ultieme combinatie van kleuren, meubels en accessoires met veel aandacht voor comfort en details. Omdat geen twee opdrachtgevers hetzelfde zijn, staat de persoonlijke benadering bij ons centraal.

Een duidelijk element is de liefde voor bijzondere en pure materialen en kleuren. Wij staan garant voor unieke creaties en oplossingen.

 

Wandafwerking

Eigenlijk zijn alle afwerkingen mogelijk, vaak met een juiste voorbehandeling.

Denkt u dan met name aan behang. Dit is het meest bekend en gebruikt. Verkrijgbaar bij ons in vele soorten, kleuren en designs en wij behangen het graag voor u! Zowel bedrukt papier bestaat als ook reliëfpapier, veloursbehang, glasvezelbehang (met verschillende texturen), PVC-behang , vinylbehang, materiaalbehang (grassen, sisal, kurk, zelfs metaal) en textielbehang.

Verder kunt u ook voor het stukadoorswerk bij ons terecht, ook hier in heeft de ontwikkeling niet stil gestaan en is de keuze dan ook zeer ruim.

 

Binnen- en buitenschilderwerk

Het juiste systeem en een solide opbouw van de lagen verf is voor ieder object van groot belang. De systeemopbouw is afhankelijk van verschillende factoren; staat van onderhoud, locatie, uw persoonlijke wensen en eindresultaat bepalen de te volgen strategie.

Zo zijn er keuzemogelijkheden variërend van water gedragen tot synthetische systemen in verschillende glansgradaties, dekkend of transparant.

Vakkundig schilderwerk is geen cosmetische camouflage, maar noodzakelijk onderhoud om kostbaar vastgoed te behouden. Hiervan hebben wij onze specialiteit gemaakt.

 

Binnenschilderwerk

Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak. Is uw huis/bedrijfspand binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders? Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis/bedrijfspand veranderd worden volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen.

Naast het traditionele sauswerk kan men ook kiezen voor structuurverven, behang of spuitverven.

Mooi binnenschilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis of bedrijfspand. Dat voegt waarde toe aan het woon/werkgenot.

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woon- en werksfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en werk klimaat. Ook daar weten wij het nodige van.

Uiteraard wordt er binnen zoveel mogelijk gewerkt met reukloze materialen. Deze zijn minder belastend voor mens en milieu.

 

Buitenschilderwerk

Het Nederlandse klimaat stelt het verfwerk vaak zwaar op de proef. Daarom zorgen wij voor een perfecte voorbereiding van de ondergrond teneinde de verflaag optimaal te beschermen. De beste producten en verfsystemen onderscheiden een vakkundig schilder. Kennis van materialen en producten leiden tot een langdurig perfect resultaat.

Uiteraard zijn er naast het schilderen van uw houtwerk, ook de mogelijkheden om uw betonnen of stenen muren door ons te laten bewerken.

(optie voor later ?? Na het beëindigen van het buitenschilderwerk kunnen wij in overleg met u een onderhoudscontract aanbieden. )

 

Renovatie schilderwerk

Houtrot herstel

Houtrotreparatie wordt nogal eens gezien als een lapmiddel, terwijl dat bij een professionele uitvoering juist een duurzame oplossing blijkt te zijn. Vaak wordt onnodig overgegaan tot vernieuwen, vervanging.

Vakkundig uitfrezen en opvullen is veelal voordeliger en is zeker zo duurzaam. Wij zorgen voor onzichtbare reparaties, niet van nieuw te onderscheiden. Gerepareerde onderdelen blijven, mits regelmatig onderhouden, als nieuw!

Mocht een aangetast raam, deur of kozijn niet meer te redden zijn, dan kunnen wij eventueel voor vervanging zorgen.

Goed advies is hier zeker op z’n plaats, wat wel en niet vervangen moet worden.

 

Copyright 2010 © – RD Design.